Csepreg Város Önkormányzata által ELNYERT pályázatok
2024. június 16. vasárnap, Jusztin.
1
Közérdekű adatok
Vissza

Közérdekű adatok megismerhetősége

A közérdekű adatok megismerésére irányuló igények intézésének rendje


Az Önkormányzat és a Hivatal kezelésében lévő közérdekű adatot és közérdekből nyilvános adatot erre irányuló igény alapján bárki megismerheti.

A megismerés szabályairól az Önkormányzat holnapján rövid, közérthető tájékoztatást kell közzétenni.

A közérdekű adatok megismerésére irányuló igények (a továbbiakban: megismerési igény, kérelem) teljesítésére vonatkozó eljárás az igény benyújtásával indul.

A megismerési igényt bármely természetes személy, jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet benyújthatja szóban, írásban vagy elektronikus úton.

Az írásban történő  megismerési igény benyújtásához az Önkormányzat honlapján közzétett, a szabályzat 1. sz. melléklete szerinti nyomtatvány alkalmazható. A formanyomtatvány használata nem kötelező, de az igény teljesítésének feltétele a nyomtatvány szerinti valamennyi adat feltüntetése a kérelem benyújtásakor.

A megismerési igény benyújtásának helye

szóbeli kérelem esetében:9735 Csepreg, Széchenyi tér 27, Csepregi Közös Önkormányzati Hivatal I. emelet, Szervezési Csoport, Titkárság

írásbeli kérelem esetében: személyesen az a.) pontban feltüntetett helyszínen, lezárt borítékban történő átadással vagy postai úton az alábbi címre: 9735 Csepreg, Széchenyi tér 27, Csepregi Közös Önkormányzati Hivatal

elektronikus úton: Email: igazgatas(at)csepreg.hu  Fax: 94/565-152

A megismerési igény díjmentesen nyújtható be.

Készítette: KARMA Interactive