Új projektek
Elnyert pályázatok
aktuális
hasznos hírek
Művelődési ház

Csepregi Sportegyesület

CSSEA Csepregi Sportegyesület (CSSE) 1924-ben alakult Csepregen, elsősorban a labdarúgást kedvelő és a sportolni vágyó lakosság kezdeményezésére. Egyesületünk fő tevékenysége a labdarúgó bajnokságokban szereplő felnőtt, ifjúsági és serdülő labdarúgó csapataink edzéseinek folyamatos biztosítása és versenyeztetése. Fő tevékenységünk mellett feladatunk a tömegsport jelleggel alakult, a megyei I. osztályban szereplő sakkcsapatunk edzéslehetőségének és versenyeztetésének folyamatos biztosítása, valamint a baráti körként működő, hagyományőrzéssel foglalkozó Íjász klubunk programjainak támogatása és segítése.

Egyesületünk tevékenysége során kiemelten kezeli a hátrányos helyzetű fiatalok, beleértve a kisebbségi és rossz anyagi helyzetű családok gyermekeinek ingyenes sportolási lehetőségének rendszeres biztosítását.

Labdarúgó szakosztályunk felnőtt korosztályunk jelenleg a megyei III. bajnokság Szombathely Nyugati Csoportjában szerepel, ifjúsági korosztályunk (U19) jelenleg a megyei III. felnőtt bajnokság Sárvári csoportjában szerepel. Serdülő korosztályunk Vas megyei U16 északi bajnokságban szerepel.

Labdarúgó szakosztályunk utánpótlás csapattal is büszkélkedhet, amelynek jelenleg 44 óvodás és általános iskola 1-2. osztályos- tagja van. Céljaink között szerepel szakképzett edzőink közreműködésével, hogy már kisgyermekkorban megszerettessük a labdarúgást, a gyermekek a fejlődés korai időszakában megszerezzék a technikai alapokat, melyeket minél jobban elsajátítva a serdülő, ifjúsági, és felnőtt korosztály játékosaként erősítsék a Csepregi Sportegyesületet.

Egyesületünk 2010.decembere óta Sakk Szakosztállyal is rendelkezik, mely számos helyi és környékbeli fiatalnak nyújt rendszeres sportolási lehetőséget. Sakk szakosztályunk jelenleg a Győr-Moson- Sopron megyei sakkcsapat bajnokság első osztályában szerepel.

Egyesületünk Íjász Szakosztállyal is rendekezik, mely baráti hagyományőrző társaságként kezdte meg működését. Jelenleg ezen szakosztályunk újjászervezés alatt áll.

Az említett szakosztályi működések mellett egyesületünk rendszeresen részt vesz és képviselteti magát környékbeli sportrendezvényeken is, amelyeken egyesületünk szakosztályai ügyességi versenyeket szerveznek, segítőként tevékenykednek. Ilyen rendezvények többek között a Városi Gyermeknap, Holnapért Kupanap, Répcementi Sakkbajnokság, Civil nap, szüreti felvonulás, Mikulás Kupa, Szilveszter Kupa.

 

Elnök: Török Zoltán

Labdarúgó Szakosztályvezető: Szekér István

Utánpótlás edző: Major Tamás segédedző: Koósz Írisz

Serdülő edző: Molnár Csaba

Ifjúsági és felnőtt edző:Sass Dezső

Helyszín: Malomkerti Sportlétesítmény

Honlap: www.csse.hu

ma van
2021. október 26. kedd,
Dömötör napja.
booked.net
+9
°
C
+10°
+
Csepreg
Hétfő, 01
7 napos előrejelzés
Választás 2019
Önkormányzati választások 2019Európai Parlamenti választások 2019
eseménynaptár
HKSzCsPSzV
123
5910
11121314151617
181920212324
25262728293031
Hulladékgyűjtés
Hulladékgyűjtési naptárak
Tűzmegelőzés
Tűzmegelőzési célú kampány
friss fotógaléria
Népszámlálás
Népszámlálás 2011
hasznos linkek
Panaszbejelentés