Csepreg Város Önkormányzata által ELNYERT pályázatok
2024. április 23. kedd, Béla.
1
Vissza

Kossuth utca parkoló kialakítás

2024. március 22.
Kossuth utca parkoló kialakítás
Tisztelt Lakosság!Ezúton értesítem a tisztelt Lakosságot, hogy Önkormányzatunk a TOP_Plusz „Élhető - Fenntartható Komplex Városfejlesztés Csepregen” elnevezésű projekt keretében a Kossuth utcában a Gyógyszertától kezdődően a páros oldalon a 22. számig, míg a páratlan oldalon a 27. számig több mint 30 db két oldali párhuzamos parkolót alakít ki.

 

 

A munkálatok 2024. március 25. napjától tereprendezéssel, zöldterület rendezéssel kezdődnek. A tereprendezés során a munkaterületen a fák, tuják kivágásra kerülnek, hogy a Vállakozó eltudja végezni a feladatát. Amennyiben Önök igényt tartanak az ingatlanuk előtt lévő dísznövényekre (kivéve tuja), abban az esetben kérem, hogy a beruházás megkezdése előtt gondoskodjanak azok átültetéséről.

 

A Vállalkozó a tereprendezést követően várhatóan 2024. április első felében elkezdi a kivitelezést. A parkoló megvalósításával egyidejűleg az érintett szakaszon zárt csapadékvízelvezetés, valamint a kapubejárók felújítása is megvalósul. A kivitelezési munkálatok befejeztével Önkormányzatunk fásszárú növényzetet is telepít.

 

Egyes munkafázisok alatt (első ütem: 2024. 03. 25. – 2024. 03. 29.) előfordulhatnak kisebb fennakadások, illetve időszakos lezárások.  Kérem Önöket, hogy a kivitelezés zavartalan biztosítása érdekében gépjárműveikkel közterületen a Gyógyszertáról kezdődően páros oldalon a 22. számig, míg a páratlan oldalon a 27. számig ne parkoljanak, ott ne várakozzanak!

 

A kivitelezési munkálatok következtében keletkező nehézségek miatt kérem szíves megértésüket és türelmüket! Bízom abban, hogy a hamarosan megvalósuló fejlesztés az Önök megelégedésére fog szolgálni!

 

2024. március 21.

      Tisztelettel:

                                               Horváth Zoltán s. k.

                                                                        Csepreg Város Polgármestere

Készítette: KARMA Interactive